Nieuws Langcat Emaille

Project Langcat Emaille genomineerd voor Sign Award 2014

18 september 2014

Vakblad SIGN heeft Langcat genomineerd voor de SignAward 2014. De vakjury koos in de categorie Outdoor o.a.voor onze geëmailleerde gevelreclame die we maakten voor restaurant de De Herderin in Hassel (Ov). Naast de nominatie van de vakjury komt Langcat ook in aanmerking voor de Publieksprijs. Op onderstaande link kunt u uw stem uitbrengen voor die Publieksprijs.

 

Stem op ons project Gevelreclame de Herderin: award.sign.nl/stemmen

 

 

Gevelreclame als kunstvorm

26 november 2013

Grafisch ontwerpbureau Sentido Intermediair maakt van gevelreclame een kunstvorm. Vorige week donderdag is bij restaurant ‘de Herderin’ in het Overijsselse Hasselt, onder begeleiding van burgemeester Eddy Bilder, een bijzondere emaille muurplaquette onthuld.

 

De totale plaquette bedraagt 2,2 vierkante meter, en dat is voor een emaille bord een groot en bijzonder formaat, aldus Jorgen Mensonides, directeur van De Langcat Emaille in Laag-Soeren. Het werk is bestemd voor horecagelegenheid ‘de Herderin’ te Hasselt.

 

Lees meer

 

Gemeentelijk Monumentenschildje Doesburg

Eerste monumentenschildje in Doesburg aangebracht

11 november 2013

DOESBURG - Het huis aan de Lindewal 28 in Doesburg is het eerste gemeentelijke monument dat voorzien wordt van een officieel monumentenschildje. Wethouder Henk Westra bevestigde maandagochtend als eerste in Doesburg het schildje aan de gevel van het pand.

 

Gemeente Doesburg is in 2012 gestart met een project voor aanwijzen van gemeentelijke monumenten. Voor aanvang van het project waren er in Doesburg naast de 160 rijksmonumenten slechts 6 gemeentelijke monumenten. Dat staat niet in verhouding tot het grote aantal panden die van grote waarde zijn voor Doesburg, zo vindt de gemeente. Er zijn in Doesburg 260 potentiële gemeentelijke monumenten. Deze liggen allemaal binnen de grens van het beschermde stadsgezicht.

 

Lees meer

KVGO logo
Langcat Emaille logo

OFFERTE

Duurzame producten in emaille

Extra lange

levensduur

Minimaal orderbedrag

€. 500,- excl. BTW

Geen uitlaten, kachels, fornuizen e.d.

  