PantserEmaille® logo

PantserEmaille®

PantserEmaille® is een bijzonder innovatief topemaille met veel extra plussen. Het is de ‘harde’ kern van ons emaille aanbod dat wij u als emaille specialist kunnen bieden.

Gecertificeerd en CO2 neutraal

Onze producten van PantserEmaille® zijn gecertificeerd, duurzaam vervaardigd en CO2 neutraal geproduceerd. In combinatie met hun onovertroffen schoonheid, behoren deze producten wereldwijd tot het neusje van de zalm.

 

Hoogwaardig staal

Elk bord is perfect voorbewerkt en leverbaar in kwalitatief hoogwaardig staal/RVS in de diktes 1,2/1,3/1,5/2.0 mm. Met PantserEmaille® komt u ook in de zwaarste omstandigheden goed beslagen ten ijs.

 

Extra lange levensduur

De voorbewerking gebeurt bij PantserEmaille® uitgebreider dan bij ‘gewoon’ emaille en bovendien extra nauwkeurig. Dat merkt u direct al aan het eindresultaat, de kwaliteit glimt u tegemoet.

 

Betere hechting

Randen worden rondgeschuurd en perfect gepolijst. Dat zorgt voor een nog betere hechting op de randen. Ophang- en montagegaten zijn voorzien van een speciale bescherming die de levensduur van onze producten aanzienlijk verlengt.

Hangend gestookt

Onze geëmailleerde producten hebben geen kwetsbare spijkerdrukpunten zoals producten van sommige andere producenten. Onze producten worden niet op een spijkerbed gelegen verhit, maar hangend gestookt. Onze methode komt de kwaliteit zeer ten goede.

 

Duurzaam en recyclebaar

Productiemethoden en producteigenschappen maken van PantserEmaille® per definitie een duurzamer (lees: beter voor het milieu) materiaal dan welk ander materiaal dan ook. Aan het eind van een lang leven is PantserEmaille® ook nog eens volledig recyclebaar. Dat in tegenstelling tot vele andere materialen.

 

Oplosmiddelen vrij

Een niet te verwaarlozen voordeel van PantserEmaille® is dat het uitsluitend is samengesteld uit mineralen. Hierin ligt dan ook meteen het onderscheid met organische materialen als lak, verf, vernis of polyester en kunststof. Emaille is volledig oplosmiddelen vrij.

Nauwelijks milieubelastend

PantserEmaille® is niet alleen een milieuvriendelijk materiaal, het wordt door ons ook nog eens duurzaam en CO2 neutraal geproduceerd. Wie het milieu serieus neemt kan niet om PantserEmaille® heen. Wie de beste prijs/prestatieverhouding in geëmailleerde producten zoekt, kan niet om de Langcat Emaille heen.

 

Vandalismebestendig

PantserEmaille® is sterk, niet buigbaar en bestendig tegen gekladder met stiften en graffiti. Als uw product mooi, sterk, en vandalismebestendig moet zijn, kiest u sowieso voor PantserEmaille® van Langcat Emaille.

 

Kleurvast

Het fraaie, glanzende nano-oppervlak van PantserEmaille® is zelfreinigend en verweert niet. De kleurvastheid van onze producten is extreem hoog: u hebt er geen omkijken naar.

KVGO logo
Langcat Emaille logo

OFFERTE

Duurzame producten in emaille

Extra lange

levensduur

Minimaal orderbedrag

€. 500,- excl. BTW

Geen uitlaten, kachels, fornuizen e.d.

  