Foto op Emaille

Voordelen emaille

Emaille kent oneindig veel voordelen. Het heeft allure, het beschermt, is decoratief, geeft glans aan sieraden. Maar er is nog veel meer…

 

Duurzaam en mooi emaille

Emaille is van oudsher mooi, corrosiebestendig, kras,- kleur-, vuur- en ovenvast. Ideaal voor duurzame peilschalen, braadpannen, reclameschilden, huisnummers, naamborden, bewegwijzeringsborden etc.

Emaille borden zijn een duurzame investering. Het eerste dat opvalt aan emaille zijn de mooie kleuren. Het bijzondere is, dat die kleur helder blijft door de jaren heen. Emaille is het meest hoogwaardige materiaal voor buiten- gebruik. Het is vaak niet te zien dat borden al tientallen jaren daarvoor zijn opgehangen.

 

Onderhoudsarm

Emaille borden behouden hun kwaliteit en zijn onderhoudsarm. Het oppervlak is hard als glas en krasvast. Dat maakt de borden ongevoelig voor weersinvloeden, vetten en chemicaliën. Graffiti is eenvoudig te verwijderen. Meestal volstaat een lap met schoonmaakmiddel, maar ook thinner tast de kwaliteit niet aan.

 

Deze combinatie van lange levensduur en beperkt en gemakkelijk onderhoud, betekent voor u weinig zorgen en beperkte kosten op jaarbasis.

 

Tijdloos emaille

Nieuwe ontwikkelingen brengen emaille steeds weer opnieuw over het voetlicht. Emaille blijft een fraai, tijdloos, modern materiaal met vele mogelijkheden. Zo ook ons duurzame PantserEmaille®

KVGO logo
Langcat Emaille logo

OFFERTE

Duurzame producten in emaille

Extra lange

levensduur

Minimaal orderbedrag

€. 500,- excl. BTW

Geen uitlaten, kachels, fornuizen e.d.

  