Meer dan een vergaarbak standaard bordjes

Langcat levert al uw geëmailleerde borden in vele maten, vormen en modellen. Niet alleen rond, vierkant of rechthoekig, maar ook in praktisch elke vrije vorm. Dat is mogelijk door onze speciale lasersnijtechniek. U hebt bovendien keuze uit gebolde, vlakke, geplooide of diepgetrokken oppervlakken met of zonder ‘Langcat-oren’. Hieronder voorbeelden van onze mogelijkheden. Vragen over afmetingen en mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Emaille bord Rond - Ovaal
Emaille bord Vierkant - Rechthoek
Emaille Bord Vrije Vorm

Vormen

Onze ronde of ovale emaille borden zijn in vele maten en modellen (gebold, vlak, of met omgezette randen) leverbaar.

Vierkante of rechthoekige emaille borden in vele maten en verschillende modellen (gebold, vlak, omgezette randen en/of met oortjes) leverbaar.

Wilt u liever een speciale vorm voor uw emaille bord? Dat kan! Met onze laserstanstechniek maken wij voor u elke vorm precies op maat.

Emaille bord Gebold
Vlak emaille bord
Emaille Monumentenbord

Modellen

Vlak emaille bord met omgezette randen en 2 oortjes (TB2)

Vlak, strak en minimalistisch. Zie hier het bord voor 1001 toepassingen in de hedendaagse architectuur. Al of niet met oortjes maar altijd van de hoogste kwaliteit.

Vlak emaille bord met omgezette randen en 4 oortjes (TB2)

Gebolde vormen geven extra cachet aan geëmailleerde borden. Niet alleen fraai voor straatnaam- en huisnummerborden maar ook voor logo- en/of reclameborden.

Vlakke borden met omgezette randen hebben als voordeel dat u ze 'blind' bevestigt. Omdat de schroeven niet zichtbaar zijn is het esthetisch effect enorm.

Grote en kleine geëmailleerde borden zoals huisnummerbordjes, leveren we met of zonder ophangoortjes. Op iedere hoek een oortje met een gat om het bord gemakkelijk te bevestigen.

Oortjes hebben de kleur van het bord of op verzoek een een afwijkende.

Voor kleine geëmailleerde bordjes zijn 2 oortjes mogelijk. Links en rechts of boven en onder. Oortjes zijn ervoor om het bordje gemakkelijk aan de muur te bevestigen.

Ze kunnen in een contrasterende kleur worden geëmailleerd of in de kleur van het bordje.

Wilt u meer weten?

We vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden.

Offerte aanvragen? Vul het formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

 

KVGO logo
Langcat Emaille logo

OFFERTE

Duurzame producten in emaille

Extra lange

levensduur

Minimaal orderbedrag

€. 500,- excl. BTW

Geen uitlaten, kachels, fornuizen e.d.

  